logo

Propozycja bankietowego menu

 

STARTER

  • Sałatka krabowa z jabłkiem i kiszonym ogórkiem

DANIA GORĄCE

Zupa do wyboru przez gości:

  • Zupa na pieczonym kurczaku z kolendrą i kurkumą

  • Krem z białych warzyw z pieczoną pietruszką z opiekanymi płatkami migdałowymi

 

Danie główne do wyboru przez gości :

  • Pierś z indyka w mchu ze szpinaku na sosie bazyliowy, ziemniaki opiekane, mix sałat z pomidorkiem koktajlowym

  • Zębacz oceaniczny pieczony z kurkami, kuskus z limetką i cytrynową oliwą, carpaccio z pieczonego buraczka

 

DESER

  • Beza pavlova z kremem waniliowym i owocami

 

PRZEKĄSKI ZIMNE

  • Patera pieczonych mięs; schab faszerowany z suszonym pomidorem, baleron białoruski z majerankiem, rolowana pierś indyka z pistacjami

  • Roladki z łososia wędzonego z musem szpinakowym

  • Mini tatar ze śledzia z chilli

  • Sałatka z cykorią, gruszką i opiekanymi orzechami

  • Sałatka z grillowaną papryką na sałatach z oliwkami

  • Pieczywo razowe i pszenne, sos tatarski,sos chrzanowy

NAPOJE DESERY

  • Wybór ciast pieczonych; tarta cytrynowa, sernik z mascarpone, biszkopt czekoladowy z wiśniami

  • Tort biszkoptowy rustykalny z waniliowo-czekoladowym mascarpone i owocami w żelu

  • Kawa z expressu, herbaty z dodatkami

  • Woda gazowana, niegazowana z miętą i cytryną

  • Soki naturalne; pomarańcza, jabłko, czarna porzeczka




16czerwony2

Strona korzysta z plików cookies i zapisuje pliki tymczasowe na Twoim komputerze. Pozostając na niej akceptujesz te warunki. Więcej TUTAJ.

English German Italian Polish Russian